Codrutz

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10/2015″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Eläinsuojelija Magda Radu ruokkii miehensä Florinin kanssa kaduilla ja pelloilla eläviä koiria. Osa koirista on ihmiselle kesyjä, osa kokemustensa takia​,​ tai ​jo​ luonteeltaan arempia, eivätkä ne päästä ihmisiä lähelleen. Yksi tällainen arka, keskikokoinen emokoira oli saanut pennut, mutta piilotti ne ihmisiltä eikä itsekään tullut edes ruoalla houkuteltuna lähelle.

Pienen pennun surkean peltokoiran elämän muutti kuitenkin yksi joulukuinen päivä. Pentu oli lähtenyt seuraamaan emoaan ja juuri silloin Magda ja Florin ajoivat autollaan ohi. Huomattuaan pennun tien varressa he salaman nopeasti pysäyttivät auton ja tekivät suunnitelman. Florin ottaisi pennun ja Magda houkuttelisi emoa kauemmaksi ettei se nappaisi pentua mukaansa.

Suunnitelma osoittautui onnistuneeksi ja pieni Codrutz saatiin turvaan. Tällä pennulla oli uskomaton onni tulla pelastetuksi nälkää ja vilua kärsivän peltokoiran kohtalolta. Toisten pentujen seurassa leikkien ja ravitsevaa ruokaa saaden sillä on nyt mahdollisuus hyvään koiranelämään ja omaan kotiin.

Kokoa pikkaraisella on vain kilon verran nyt​ parin kuukauden​ ikäisenä ja​ siitä jäänee aikuisena todennäköisimmin keskikokoista pienempi​ koira​.

”Pellolta pelastuminen tuli Codrutzille liian myöhään. Sen vointi alkoi huononemaan hoidosta huolimatta ja pieni nukkui pois 4.1.2016”

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020