Cojo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Cojo on pelastettu kunnalliselta tarhalta maaliskuussa. Törmäsin laihassa kunnossa olevaan hiljaiseen surusilmäiseen poikaan joka otti ilosena ja hieman hämmentyneen oloisena silityksiä vastaan kuin ei olisi sellaisia saanut aikoihin.

Vaikka Cojo näyttikin luovuttaneelta ja väsyneeltä se ei suhtautunut peläten minuun vieraana ihmisenä vaan oli enemmänkin kovin ihmeissään kun joku huomasi hänet ja onkin nyt Magda’s Angel’s Placessa epäuskoisen iloisen oloinen saamastaan huomiosta.

Lempeä Cojo tulee tarhalla hyvin juttuun toisten koirien kanssa. Cojo ei ole se joka ensimmäisenä on hyppäämässä syliin vaan hiljaa häntä heiluen odottaa koska on hänen vuoro päästä ihmisen syliin josta ei haluaisikaan millään pois. Emme tiedä pojan aikaisemmasta elämästä joten Cojollakin voi kotiin päästyään olla monta uutta ihmeteltävää asiaa rakastettuna kotikoirana olemisesta ja toivomme tulevan kodin lempeällä tavalla opastavan poikaa uuden paremman elämänsä alussa. Cojo on nöyrä koira ja vaikkei pelokas olekkaan, toivon Cojon saavan itseluottamusta lisää ja uskoa että siihen että ihmiset tosiaan välittävät tästä itseensä niin vaatimattomasti suhtautuvasta aarteesta.

Korkeutta sirorakenteisella Cojolla on n.45-50cm

Cojo sai oman kodin marraskuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020