Cora

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Viime talven kylmimpinä päivinä jo iäkkäämpi koirarouva Codrina oli aivan viimeisillään tiineenä. Sen kotina oli metsä ja ainoana turvana lähistöllä asuva mies, joka antoi silloin tällöin sille ruokaa. Codrina kierteli epätoivoisena lähialueita yrittäen löytää suojaisan paikan synnyttää pienokaisensa. Lopulta se valitsi vanhan, jo kauan sitten hylätyn ja ränsistyneen tehdashallin, jonne sitä ruokkinut mies teki oljista pesän.

Codrina synnytti viisi tytön tylleröistä ja alkoi pitämään niistä huolta vanhemman koiran lempeydellä ja kokemuksella. Se sinnitteli yksin lähes kuukauden ajan, niin kauan kunnes siitä huolissaan ollut mies kuuli sattumalta tuttaviltaan Magda-nimisestä vähän erikoisesta naisesta, joka pelastaa eläimiä.

Niin Codrina tyttöineen päätyi MAP:iin. Alkuun äitikoiraa ymmärrettävästi jännitti ja huolestutti, kun ympärillä oli paljon toisia koiria ja täysin uusi ympäristö, mutta pikkuhiljaa se vapautui ja alkoi luottavaisin mielin kasvattaa lapsiaan nyt turvallisessa paikassa.

Äitikoira Codrina on rauhallinen, kultainen, suuren annoksen elämänviisautta omaava koira ja se on antanut hyvät eväät elämälle myös lapsilleen. Nyt Codrinan tytöt olisivat valmiita lentämään pesästä.

Niin luonteiltaan kuin ulkonäoltäänkin nämä nuoret neidit ovat hyvin samanlaisia ja meillä on jopa todellisia vaikeuksia erottaa niitä toisistaan. Vain turkiltaan tummempi Cora ja töpöhäntäinen Cinna on helppo paikallistaa silloin, kunhan vain Cinnan peppupuoli on näkösällä :) Pienellä erilaisuudellaan erottuu myös Cinderella, joka on sisarusparven ujoin jättäytyen aluksi hieman taka-alalle siskojensa kirmatessa suoraa päätä ihmisen luo.

Muuten koko joukko on yhtä iloista, reipasta tyttöenergiaa pursuavaa pentulaumaa. Ne eivät ole joutuneet suoranaisesti kohtaamaan ihmisen pahuutta, koska syntyivät ja elivät alkutaipaleensa syrjäisessä paikassa ja nyt ovat kasvaneet viiden kuukauden ikään Magda’s Angels Placessa. Ihan jokaisen ”tavallisenkin” pentukoiran tarvitsemalla opastuksella niistä tulee kaikista varmasti hienoja uusia koirakansalaisia ja perhekoiria.

Cora kasvanee aikuisena luultavasti suunnilleen emonsa kokoiseksi eli jäänee säkäkorkeudeltaan hieman alle 50 sentin.

Tarhakertomus 27.6.2015

Cora on nyt pian seitsemän kuukauden ikäinen suurikorvainen, kaunis, saksanpaimenkoiraa muistuttava nuori neito. Se on saanut viettää aikaa tarhan vahtikoirien kanssa vapaana koko tarhan alueella ja on neuvokkaana tyttönä paikallistanut mm. kissanruokavaraston, josta käy silmän välttäessä näpistämässä välipalaa itselleen. Coraa pystyy pitämään vapaana myös tarhan aitojen ulkopuolella ja se tulee kutsusta luo nimensä kuullessaan.

Cora sai oman kodin heinäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020