Coral

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1,5-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Saimme puhelun naiselta joka kertoi asuntonsa pihalla asuvasta koirasta pentuineen. Naapurit olivat soittaneet rankkureille ja pyytäneet heitä hakemaan koirat kunnalliselle tappotarhalle, joten kiirehdimme hakemaan Coralin pentuineen turvaan Magda’s Angels Placeen.

Tullessaan Coral oli kovin väsynyt ja nälkäinen, tyttö keräsi voimiaan ensimmäiset päivät ja alkoi vasta sen jälkeen kiinnostua ympäristöstään. Coral on tarhalla hieman hämmentynyt ja odottaa hetkiä jolloin saa olla ihmisen sylissä siliteltävänä. Coral on kovin ihmisrakas tyttö, ja toivomme sen pääsevän pian omaan kotiin myös seurallisen luonteensa vuoksi. Coral yrittää livistää tarhasta joka kerralla ihmisen perään ja itkee pientä vaimeata itkua perään ihmisen sieltä lähtiessä.

Emme tiedä millainen Coralin elämä on ollut ennen sen päätymistä asumaan kerrostalon piha-alueelle, mutta pienen tutustumisen jälkeen tyttö on suhtautunut kovin luottavaisesti uusiinkin ihmisiin. Tarhalla Coral on nuoreen ikäänsä nähden kovin rauhallinen ja tasapainoinen. Luonne on puhdasta kultaa ja tämä lempeä tyttö sopisi varmasti monenlaiseen kotiin, jossa siitä pidettäisiin vihdoin huolta ansaitsemallaan tavalla.

Korkeutta tällä sirolla kaunottarella on n. 40 cm.

Coral sai oman kodin huhtikuun lopulla 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020