Costel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Costelin kummeja on Soile Maironen ja Minna Virtanen.

Costel on noin 2-vuotias saksanpaimenkoirasekoitus. Tämä komea uros löydettiin juoksemasta keskellä vilkasta katua, ketju roikkuen kaulan ympärillä. Ihmiset tahtoivat koiran pois alueeltaan, mutta kukaan ei uskaltanut lähestyä poikaa. Magdan tullessa hakemaan Costelia turvaan tämä yllätti kaikki hyppäämällä suoraan Magdan autoon, vaikka Magda oli varautunut pojan metsästämiseen ympäri katuja ja kyliä.

Saatuaan Costelin ensin turvaan, Magda kyseli alueen asukeilta kaipailiko kukaan kyseistä koiraa. Kuten arvata saattaa kukaan ei poikaa kaivannut, joten Costel pääsi MAP-tarhalle asumaan.

Costel otti paikkansa tarhan ”johtoportaasta”, ja onkin kaikkien MAP-tarhan koirien selkeä johtaja. Tämä äärettömän upea koira toimii myös tarhan ykkösvahtina, pitäen kaikki ei-toivotut takuuvarmasti loitolla. Costel on luonteeltaan rauhallinen, rämäpäinen ja omanarvonsa tunteva. Se on selkeästi Florinin ”oma” koira ja kunnioittaa ja rakastaa tätä silminnähden valtavasti.

1.11.2017

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Costelin osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020