Cotiso

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 02/2016″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

16.11.2016

Cotiso etsii kiireellä turvapaikkaa kotihoitajansa jouduttua vakavaan onnettomuuteen.

Cotisolla on ikää kymmenisen kuukautta, joista vasta vajaan kuukauden se on ennättänyt olla Suomessa. Romaniasta tullessaan se ei taitanut kaikkea mitä siltä odotettiin ja Costi jouduttiin sijoittamaan hätähoitokotiin. Poika oppi jo parissa päivässä hoitokodissaan muun muassa ettei ihmisestä ole mukavaa, jos se hyppii lenkillä vasten ja että vastaan tulevat koirat voi tervehtiä rauhallisesti. Se ennätti oppia lyhyessä ajassa paljon kaikkea sellaista mitä koiratarhalla elänyt pentukoira ei olisi missään aiemmin voinut edes oppia osaamaan, joten ihan pöhkö poika se todellakaan ei ole, jos sille vain antaa mahdollisuuden. Costi oppii uusia asioita helposti makupalojen kanssa. Se osaa antaa tassua, istua, käydä maahan ja lenkillä tietää ”jokseenkin” käskyn odota. Se osaa istua odottamassa rauhassa ruokaansa ja osaa matkustaa autossa vaikka autoon nouseminen on siitä vielä vähän pelottavaa.

Hoitaja kertoo, että Costi on tosi ihmisrakas, ystävällinen koira, joka haluaa olla vieressä sohvalla ja mukana tekemässä yhdessä asioita. Mieluusti se lähtee jopa saunan lauteille ottamaan pienet löylyt ihmisensä kanssa. Hoitaja kertoo, että se on iloinen ja kiltti, normaali, iso pentukoira, joka innostuu nopeasti ja tykkää myös lapsista kovasti. Costi on myös hyvin energinen ja aktiivinen ja vaatii aktiivisen omistajan, joka on johdonmukainen ja määrätietoinen tämän välillä jääräpäisen teinikoirapojan kanssa. Parasta olisi, jos kodissa olisi odottamassa leikkisä tyttökaveri.

Hoitokodissaan Costi on saanut olla huomion keskipisteenä, jolloin siitä on huomannut miten kovasti se huomiosta nauttii ja miten hyvä sillä on olla. Se ei kuitenkaan tarvitse koko aikaa huomiota, kunhan se vain kokee, että se on hyväksytty täysivaltaiseksi perheenjäseneksi ja sitä rakastetaan.

14.11.2016

Cotiso etsii uutta kotia hoitopaikasta käsin itsestään riippumattomista syistä. Hurmaavalle Cotisolle lisätty uusia kuvia.

Cotiso sai oman kodin lokakuussa 2016.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 08/2016

Cotiso oli hylätty yhdessä sisarensa kanssa MAP:iin johtavan peltotien varrelle 9. toukokuuta. Sisarukset olivat tosi laihassa kunnossa ja matoja täynnä eikä Cotison sisko jäänyt eloon.

Pikkuherra itse jaksoi sinnitellä ja se on nyt noin puolen vuoden ikäisenä vilkas, villi, reipas, leikkisä, ihmisrakas koiralapsi. Cotisosta kasvanee arviolta yli 50-senttinen.

Cotiso sai oman kodin marraskuussa 2016. Onnea perheelle ja Cotisolle <3

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020