Daavid

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pieni yksinäinen. Aran emonsa ainoa pentu. Joka kerta kun kuljet ohi, tulee pieni Daavid häkin ovelle, nostaa tassunsa sitä vasten, haukkuu ja vispaa häntää. Mennäänkö lenkille taas, mennäänhän? Ja Daavid iloitsee koko pienestä sydämestään päästessään syliin, se odottaa iloisen jännittyneenä, että se kannetaan tarhan aitojen ulkopuolelle, lasketaan maahan ja silloin koittaa vapaus!

Daavid juoksee ja juoksee. Juoksee ja kellahtaa mullinmallin. Ruohikko on välillä hurja taistelukumppani, se takertuu goljattina pieneen Daavidiin, ja Daavid hyökkää vihollisen kimppuun ja kerta toisensa jälkeen, nujertaa sen. Haa! Miettii pieni Daavid. Nurmikko nujerrettu, kivikasa voitettu, kuoppa selätetty. Daavid tietää, minne asti lenkki kulkee. Jos ihminen yrittää kauemmas, Daavid kertoo haukulla ja takaisin päin vilistäen, että ei ei, lenkki ei mene enää sinne.

Daavid nauttii täysin siemauksin, haistelee tuulta ja tutkii kukkia, tulee luokse kun kutsuu. Daavid ei tiedä, että se ei muka olekaan täydellinen. Daavid ei tiedä, että suurin osa muista koirista ja ihmisistä myös, näkee. Daavid ei tiedä, mitä tarkoittaa näkeminen. Daavid on syntymäsokea (näkee ehkä hiukan valoja ja varjoja), mutta omaa huippunenän ja huippukorvat ja huippusuuren sydämen.

Daavid jää varmaankin täysikasvuisenakin melko pieneksi, ehkä 35cm ja 15kg. Etsimme kultapojalle kotia, jossa on vakaat olosuhteet ja suhteellisen rauhallista. Kotia, jossa Daavid voisi elää niin, että sen ei myöhemminkään tarvitsisi koskaan tietää olevansa jotain vailla.

1.7.2014 On ilmennyt yllättäin, että Daavid pystyykin näkemään, outo kalvo sen silmien edestä on hävinnyt ja poika pistelee menemään entistä touhukkaammin. Sen silmissä ei aiemmin ollut mitään merkkiä tulehduksesta, joten siitä ei varmaan ollut kysymys. Tarhalla arveltiin sillä olleen joku vaikeampi vitamiinipuutos tms. Silmät myös näyttävät tällä hetkellä aivan normaaleilta ja tämä pikkumies on enemmän kuin valmis pääsemään omaan kotiinsa.

Daavid sai oman kodin elokuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020