Daia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Daia eli yhdessä emonsa kanssa Giurgiussa kadulla siihen asti, kun romanialaiset koiravihaajat saivat luvallisesti alkaa vainoamaan eläimiä. Daian tunteneet ihmiset kertoivat tytön olleen aiemmin hyvin sosiaalinen, mutta lopulta sen luottamus ihmisiin koki kolauksen, kun sitä oli useita kertoja nähty kivitettävän.

Eräänä päivänä ihmiset olivat kutsuneet koirarankkurit paikalle ja Daian emo juoksi hädissään karkuun emmekä ole saaneet kuulla siitä mitään tietoja sen jälkeen. Daiasta huolehtineet nuoret ihmiset onnistuivat saamaan tämän pienen tytön kuitenkin viime hetkellä kiinni ennen rankkureita ja toimittivat sen Magdan luo Angels Placeen.

Daiasta näkee, että sillä on ollut myös hyviä kokemuksia eikä sen usko ihmiseen ole kokonaan kadonnut. Se hiipii varovasti haistelemaan ja yrittää luottaa koko pienellä urhealla sydämellään taas ihmisen hyvyyteen. Se nauttii silminnähden saamastaan hellyydestä, mutta esimerkiksi syliin nostaminen saa vieläkin tämän pienen tytön paniikkiin. Tyttö tuleekin tarvitsemaan kodin, jossa ymmärretään kolhuja saaneen, ujon koiran sielunelämää ja missä ihmiset ovat valmiita antamaan aikaa ja paljon rakkautta, jotta Daia pystyisi unohtamaan kokemansa vääryydet.

Daia tulee hyvin toimeen toisten eläinten kanssa ja turvautuu erityisesti nykyisen laumansa isompiin koiriin tarhalla. Tämä pikkuneito on nyt iältään luultavasti hitusen alle vuoden ja sen perimässä virrannee ainakin mäyräkoiraa. Daialla on mataline tassuntöpöineen säkäkorkeutta noin kolmisenkymmentä senttiä ja painoa alle 10 kiloa.

Daia sai oman kodin marraskuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020