Dami

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Dami on yksi pentutalon suuren joukon komeista nuorukaisista. Se on tullut Mapin tarhalle turvaan aikana, jolloin pentuja pelastettiin sinne suuria määriä. Milloin mistäkin, kaduilta kylmyydestä, kunnalliselta tarhalta lopullisesta tuomiosta, pelloilta yksin kuolemaan jätettyinä… Niinpä kukaan meistä ei onnistunut muistamaan, mistä juuri Dami tarhalle päätyi. Se on kuitenkin yksi selviytyjistä ja on tällä hetkellä jo valmis lähtemään maailmalle – ei onneaan etsimään, vaan onnensa vastaanottamaan.

Dami on sävyisä luonteeltaan, toki poikaviikarin piirteitäkin löytyy, onhan se nuorukainen parhaassa iässään. Se kulkee muiden koirien joukossa kuin kala vedessä, haastamatta riitaa ja osallistuen leikkeihin. Dami pitää ihmisistäkin, vaikka toki saattaakin aluksi hieman arkailla uusia kasvoja ja uusia tilanteita.

Dami kasvaa keskikokoiseksi koiraksi, sillä on turkissaan hieman kiharaa ja kaunis brindleväritys.

Dami sai oman kodin kesäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020