Danai

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuvia omasta kodista lokakuussa 2014.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Danai löydettiin Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta. Se oli joutunut näkemään tarhalla nälkää, ja oli samoin kuin sen kohtalotoverit, pelkkää luuta ja nahkaa. Tyttö oli lyhyessä turkissaan joutunut kärsimään myös kovasti kylmyydestä ja se se kyyristeli häkissään epäluuloisen oloisena. Kuolemantarhalta pois päästyään Danaista paljastui kuitenkin aivan kuin toinen koira.

Nyt vietettyään noin kuukauden Magda’s Angels Placessa Danai on täysin sylivalmis koira. Se viihtyy sylissä pidempäänkin ja tykkää kovasti kun sitä rapsutellaan. Danai on hyvin energinen ja sen mielipuuhaa on leikkiä ja temmeltää häkkikaverinsa Mikkan kanssa. Danai ei häädä kaveriaan pois kupiltaankaan vaan on valmis jakamaan vaikka ruokansa kaverin kanssa. Se ei ole muutenkaan dominoivaa tyyppiä vaan enemmänkin kaikkien kaveri. Pienestä koostaan huolimatta Danai tykkäisi pitkistä, reippaista kävelyistä ja koirakaverista, jonka kanssa saisi pitää taloa pystyssä ja toimia ovikellona ilmoittaen haukkuen isäntäväelle vieraiden tulosta.

Danai saapui Suomeen kotihoitoon 27.2.2013. Danai tulee hyvin toimeen niin narttujen kuin urostenkin kanssa. Danai on n. 8-10 kiloinen ja säkäkorkeudeltaan 35-40cm.

Danai sai oman kodin huhtikuussa 2013.

[gdl_gallery title=”danai” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020