Danita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”11 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Mapin turvallisissa koirahäkeissä asustelee monia onnekkaita odottamassa omaa kotiaan, omaa perhettään, omaa tulevaisuuttaan. Uudet pelastetut ovat usein ymmärrettävästi arempia kuin jo kauemmin tarhalla olleet koirat.
Monet uusista eivät heti uskalla tulla edes juoksemaan ulkoilualueille, eiväthän ne voi tietää, hyökkääkö siellä joku niiden kimppuun tehdäkseen pahaa. Tai ne saattavat myös pelätä joutuvansa loppuelämäkseen yksin ulos ja kaduille, jos ne vielä uskaltautuvat ulos.

Danitan pieni perhe, tytön lisäksi sen veli ja äiti, pelastettiin kunnalliselta koiratarhalta. Ne olivat hyvin peloissaan kaikesta metelistä, suurten pelokkaiden koirien hyökkäyksistä itseään puolustaakseen, nopeasti kulkevista häijyistä miehistä, jotka siellä kohtelevat koiria kuin jätettä, ylimääräistä tavaraa vailla minkäänlaisia tunteita.

Pienen perheen jäsenet ovat elelleet Mapissa vielä varsin ujoina ja huomaamattomina. Ne istuvat mielellään seinän vieressä hiljaa ja vain katsovat suurilla silmillään ihmeissään, mitähän seuraavaksi tapahtuu. Danita on perheen rohkein ja uskaltaa jo osoittaa uteliasta kiinnostusta ihmistä kohtaan. Tyttö on vielä nuori ja tulee varmasti oppimaan luottamuksen, kunhan vain pääsee rakastavan kodin rauhaan sitä opettelemaan.

Korkeutta lempeällä pikku Danitalla on n. 25cm ja painoa n. 8kg.

Danita sai kodin kesäkuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020