Dante

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Saksassa”/]Dante pelastettiin kunnalliselta tarhalta Magda’s Angels Placeen maaliskuussa. Kiinnitin huomion kilttiin saksanpaimenkoiran näköiseen urokseen ja palasin Danten luokse useita kertoja. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kinusin poikaa mukaani mutta Dante ei ollut vielä kastroitu, joten jouduin odottamaan muutamia päiviä ennen kuin saisin haettua Danten pois. Hakupäivänä poika odotti tuttuun tapaan istuen valppaana tarhansa ovella ja tunsin niin suurta helpotusta ja iloa että nyt on se päivä jolloin alkaa Danten uusi elämä. Pojalla olikin kiire autoon jossa kuitenkin rauhottui välittömästi kun oli antanut muutamat hellyydenosoitukset.

Dante on komea, viisaan katseen omaava koira. Ties mikä tarina Dantella olisi aikaisemmasta elämästään kerrottavanaan. Veimme Mapissa Dantelle oman uuden pedin josta oli liikuttavan iloissaan, myös tarhan ulkoilualuella jolkottelusta oli kovin tyytyväinen. Tarhansa Dante jakaa muiden koirien kanssa ongelmitta. Tuntuu koiralta joka suhtautuu muutoksiin tyynen rauhallisena ja stressaamatta.

Dante nauttii kovasti ihmisen läheisyydestä ja rapsuttelusta. Joku hyvin onnekas saa Dantesta mitä parhaimman uskollisen ystävän.

Korkeutta komeudella on n.50cm.

Dante on saanut oman kodin Saksasta marraskuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020