Danut

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 12/2012″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Danut pakeni koirarankkureita Giurgiun keskustassa, kun onnenkantamoisena työntekijämme vaimo oli matkalta omalta työpaikaltaan rautatieasemalle ja huomasi pojan hädän. Pojalla oli märkivä korvatulehdus ja ulkoloiset vaivasivat poikaa niin ettei sen turkista ollut enää paljoakaan jäljellä ja iho oli pahoin tulehtunut. Pelkäsimme alkuun, että Danut on täysin kuuro, mutta lääkinnän ja hoidon tuloksena korvatulehdus on alkanut helpottaa ja poika kuulee ainakin jotain ääniä jo. Sen turkkikin on alkanut kasvaa takaisin ja Danutista on kuoriutunut iloinen, leikkisä ja sosiaalinen nuoriherra.

Danutilla on ikää tällä hetkellä noin kymmenisen kuukautta. Säkäkorkeutta sillä on nyt noin 45 senttiä, johon saattaa tulla vielä muutama senttimetri lisääkin pojan aikuistuessa.

Sai oman kodin Saksasta marraskuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020