Deana

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Deana eli aiemmin tienvarsikaatopaikalla Giurgiun vankilan vieressä kakkoslaumaksi kutsumassamme koirakatraassa. Se oli viimeisillään tiineenä ties kuinka monennen kerran, kun kohtalo puuttui peliin. Deanaa ei näkynyt kaatopaikan ruokintapaikoilla muutamaan päivään ja pelkäsimme jo pahinta, kunnes yhtenä päivänä se ilmaantui näkyville erittäin sairaana, heikkona ja pentunsa menettäneenä. Se pysyi vaivon pystyssä eikä huolinut enää ruokaakaan. Tiesimme ettei se selviäisi enää montaa päivää kadulla. Kadulta Kotiin -projektin Jeil oli saanut juuri rahalahjoituksen, jonka turvin tarhalle saatiin rakennettua uusi aitaus ja päätimme ottaa Deanan saman tien mukaan ja sijoittaa sen Jeilin kanssa samaan häkkiin, jotta voisimme yrittää pelastaa sen hengen.

Tarhalla Deana sai heti vahvan antibiootti-ja kipulääkekuurin ja se nesteytettiin. Muutaman päivän tehohoidon jälkeen se piristyi niin, että nesteytys ja pakkoruokinta voitiin lopettaa ja se alkoi itse pyytämään ruokaa. Tyttö on parantunut hienosti ja elämä kohti parempaa voisi alkaa. Se nauttii säännöllisistä ruoka-ajoista, hellyydestä ja ihmisten seurasta suunnattomasti. Deanalla on yksi vähän paha tapa komentaa ihmistä luokseen haukkuen eli kerrostalo ei luultavasti ole paras asumisvaihtoehto sen kohdalla. Deanalla on myös toinen tapa, jonka se on luultavasti oppinut niinä vuosina, jotka se joutui elämään kadulla. Se tulee loistavasti toimeen ns. omiensa kanssa (sen kanssa samassa häkissä on tällä hetkellä sekä narttu -että uroskoira), mutta koittaa saada hätistettyä ulkopuoliset kauemmaksi omasta laumastaan vähän muristen ja välillä haukahdellenkin.

Deana tullaan steriloimaan ennen kotiin matkustamistaan. Se on säkäkorkeudeltaan noin 45 senttiä ja painoltaan tällä hetkellä 12 kiloa. Painoa tulee toivottavasti kuitenkin muutama kilo lisää Deanan hoikkaan varteen.

Deana sai oman kodin toukokuussa 2013.

[gdl_gallery title=”deana” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020