Debbie

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Joulukuussa juuri saavuttuani Romaniaan matka lentokentältä Magdalle alkoi kahden uuden koiran pelastamisella Magda’s Angels Placeen. Toinen heistä on Debbie.

Pieni koira osui silmiimme käyskentelemässä eksyneen näköisenä todella vilkasliikenteisen tien varrella. Katsoimme lyhyesti Magdan kanssa toisiamme ja syntyi sanaton sopimus siitä mitä tulisi tehdä. Lähestyimme hitaasti turvallisen matkan päähän koirasta, hyppäsin autosta ulos ja kävelin hitaasti kohti koiraa. Onneksemme tuo pieni, hetken epäröinnin jälkeen juoksi suoraan luokseni. Ikäänkuin olisi jo kauan tätä odottanut. Matkan aikana tyttö oli rauhallinen ja yritti takapenkiltä tulla syliimme.

Tarhaoloissa Debbie on osoittautunut todella kultaiseksi ja sosiaaliseksi ystäväksi joka tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa.
Kun lähestyy Debbien tarhaa kuuluu pieni varovainen itku ja hyppiminen aitaa vasten. Miltään turhan haukkujalta tai yliriehakkaalta Debbie ei vaikuta, puskee vaan pienellä sisulla hiljaa itsensä saamaan osan huomiosta muiden koirien keskellä. Debbie kiipeilee taitavasti verkkoaitaa pitkin ylös pyrkiessään perään ja onkin turvallisuussyistä tarhassa missä myös katto on verkoitettu. Debbien tarhasta oli aina vaikea lähteä kun tyttö jäi pitkäksi aikaa odottavan näköisenä katselemaan perään.
Silmistä näkyy kaipaus omasta ihmisestä ja kodista.

Debbiellä on kokoa n. 30 cm.

Debbie sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020