Denisa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Jouluaaton iltana Magdan puhelin soi. Soittaja oli Denisa, tarhan vapaaehtoinen auttaja. Denisalle oli kerrottu että kaupan parkkipaikalla oli kaksi koiranpentua hylättynä seurailemassa ihmisiä. Lähdimme Magdan kanssa paikan päälle katsomaan josko pentuja vielä näkyisi. Yllätys oli suuri kun huhuilimme pentuja ja esiin tulikin kaunis musta äitikoira pentuineen. Äiti sai nimen Denisa juurikin soittajan mukaan.

Denisan ja pentujen autoon saaminen oli kovin helppoa koska tyttö pyrki mukaamme ja hyppäsikin autoon itse. Kun Denisa vietiin tarhalle se oli silminnähden iloinen nähdessään täyden ruokakupin, vettä ja suojan. Emme tietenkään tiedä millainen tarina Denisalla on aiemmasta elämästään kerrottavana, mutta ihmisiin suhtautui luottavaisesti.

Päivien aikana Denisasta kuoriutui iloinen ja lempeä koiruus, joka todella ansaitsisi loppuelämän kodin vailla pelkoa uudelleen hylätyksi tulemisesta. Korkeutta tällä kaunottarella on n. 45cm.

Denisa sai oman kodin helmikuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020