Desperado

Ikä/Synt:
Sukupuoli: Uros
Leikattu:
Sijainti: Suomessa
Ari Kurki, Sari & Mikko Snellman, Kati-Susanna Lukkarinen.

 

Desperado saatiin joulukuussa 2012 pelastettua Giurgiun kunnalliselta tarhalta. Magda’s Angels Placessa saatoimme vain ihaillen seurata miten se ensin tutustui kaikkiin uusiin tarhakavereihinsa, söi, joi, kävi kakalla ja löysi olkipaalin, jonka päälle käpertyi nukkumaan. Saapuessaan MAP:iin se tarvitsi lääkinnällistä apua ja hoivaa toipuakseen. Desperadon fyysinen kunto oli hyvin heikko ja sen voimat olivat lopussa.

 

Nyt Desperado on ehtinyt kuntoutua ja levätä tarhalla. Se on edelleen täydellinen herrasmies, jota muut koirat kunnioittavat vaikkakin sillä on välillä sanaharkkaa sen viereisessä häkissä olevan nuoremman uroksen kanssa. Desperado jakaa oman häkkinsä yhdessä kolmen nartun kanssa ja tulee hyvin heidän kanssaan toimeen. Kun kävin niiden häkissä, Despe oli aina paikalla vastaanottamassa osansa rapsutuksista ja huomiosta. Desperadolla tuntuu olevan jonkinlainen sisäinen rauha ihmisen seurassa. Se malttaa olla rauhallisesti siliteltävänä eikä sillä ei ole kiirettä mihinkään. Ulkona muiden koirien kanssa se pitää yllä meteliä, jotta viereisetkin häkit tietävät Desperadon olevan paikalla. Ajatellen Desperadon ikää, sen olisi hyvä päästä pian omaan kotiin, jossa sen ei tarvitsisi häiriintyä muiden koirien aiheuttamasta hälinästä.

 

Desperado on n. 20 kiloinen ja säkää sillä on n. 50-55cm. Mistä löytyy tälle vanhemmalle herralle se oma koti?

 

Desperado sai oman kodin maaliskuun alussa 2013.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020