Dexter

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pikkuinen Dexter löytyi pentuna vaeltamasta autotien laidalta matkallamme Magda’s Angels Placeen. Poika ei arastellut pysäyttäessämme auton ja lähestyessämme, vaan häntä vispaten kipitti suoraan syliin turvaan. Näin alkoi Dexterin matka kohti parempaa tulevaisuutta ja ikioman kodin löytämistä.

Dexter on tarhaoloissa hieman vetäytyvä, rauhallinen ja hiljainen koira, joka nauttii kuitenkin suunnattomasti ihmisen läheisyydestä. Dexter jakaa ongelmitta tarhansa toisten pienten koirien kanssa ja innostuu pennun tavoin leikkiin muiden mukana, vaikka hieman porukan altavastaaja onkin.

Dexter varmasti reipastuu ja saa lisää itsevarmuutta kotioloissa, jossa saisi ihmisen jakamattoman huomion ja seuran. Vielä hieman nöyrä, mutta niin kovin kultainen Dexter on tällä hetkellä n. 30 cm korkea ja jäänee aikuisenakin pienikokoiseksi koiraksi.

Dexter sai oman kodin helmikuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020