Digno

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Digno löydettiin kadulta erittäin huonossa kunnossa. Se oli langan laiha ja jalat kantoivat sitä enää hädintuskin ollenkaan. Uskoisin että olisi ollut kyse enää tunneista kun tämä pieni olisi kuollut kadulle. Digno vietiin turvaan Magda´s Angels Placeen vaikka mitään takeita sen selviämisestä ei ollut, sille haluttiin kuitenkin antaa edes kunnolliset viimeiset hetket jos sitä ei pystyttäisi pelastamaan.

Ja jälleen kerran ihme tapahtui, laadukas ruoka ja ihmisen rakkaus+hyvä hoito saivat Dignon elämänhalun palaamaan ja se taisteli itsensä takaisin elävien kirjoihin. Poika alkoi itse syömään ja päivä päivältä se sai enemmän voimaa ja lisää elämänhalua. Ekaa ekrtaa Dignon tavatessani en voinut uskoa kuulemaani, niin uskomattomalta pojan tarina kuulosti kun sitä katseli nyt.

Digno on ihan äärimmäisen ihmisrakas nuori mies.Se kiljuu häkissään suoraa huutoa kuullessaan ihmisten äänet ja se ei lopeta kiljumista ennen kuin ihminen menee sen häkkiin ja ottaa pojan syliin, tai siis lähinnä niinpäin että Digno kiipeää itse syliin välittömästi :) Dignon kanssa vietimme monta yhteistä hetkeä kun istuin häkissä ja Digno käpertyi syliini nukkumaan.Heti kun lopetin silittämisen se alkoi pyörimään levottomasti sylissäni ja alkoi ääntelehtimään vaatien silityksien jatkamista ja kun laskin käteni sen selän päälle se hiljeni heti ja jatkoi nukkumista. Myös joka päiväinen häkin siivoaminen tapahtui niin että Digno oli sylissäni. Ennen lähtöäni lupasin Dignolle etsiä sille sen oman rakkaan ihmisen enkä voi pettää lupaustani eli missä olet sinä jolla riittäisi ymmärrystä tämän pienen miehen suuren rakkauden edessä?
Digno vaikuttaa tällä hetkellä luonteeltaan paljon vanhemmalta kuin oikeasti on, voi olla että omaan kotiin päästyään ja sinne kotiuduttuaan tämän pojan sisältä löytyy se pentumainen käytös. Toistaiseksi se vaikuttaa hyvin rauhalliselta siis. Kooltaan poika on n.40-45cm korkea ja painoa sillä on n.7kg. Se on vieläkin hyvin laihassa kunnossa joten painoa varmasti tulee pikku hiljaa vielä vähän lisää.

Digno sai oman kodin helmikuun lopulla 2013.

[gdl_gallery title=”digno” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020