Dina

Dina odottaa kotia latvialaisella koiratarhalla. Dina on erittäin sosiaalinen tyttö, joka on heti kaveri vieraankin ihmisen kanssa. Dina tuntuu rakastavan ihmistä siinä määrin, että tyttö olisi todennäköisesti onnellisimmillaan perheen ainoana koirana. Dina tulee kyllä toimeen toistenkin koirien kanssa ja leikkii niiden kanssa mutta nopeasti se kuitenkin hakeutuu taas ihmisen rapsutettavaksi. Dinan tulevassa kodissa voi kuitenkin olla koirakaverikin odottamassa mutta epäilen vahvasti, että Dina tulee olemaan se ”ykkös” koira, joten tämän koirakaverin ei sovi olla kovin mustasukkaista laatua;)

Dina toivoo pääsevänsä pian oman perheen pariin koska tytön kaltainen hellyydenkipeä ja rakkautta suorastaan janoava koira ei ole onnellinen tarhan suuressa koiralaumassa. Tästä huolimatta Dina on kovin positiivisen oloinen eikä se jaksa murehtia huomista. Dinaa katsellessa tulee itsekin hyvälle tuulelle:) Uskoisin Dinan sopivan myös lapsiperheeseen koska se todella vaikuttaa vilpittömän ystävälliseltä koiralta.

Dinan säkäkorkeus on n.60cm

Latvian koiratarhasta voi lukea lisää täältä.

Dina sai kodin lokakuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020