Đino

Ikä/Synt: Synt. 2017
Sukupuoli: Uros
Leikattu:
Sijainti: Kroatia
Kummit: Eila Kärhä ja Maritta Tolvanen

 

Đino tuli tarhalle 11 vuotta sitten emonsa kohdussa. Tuosta 10 päivän kuluttua emo synnytti 6 pentua, joista kaikki muut saivat kodin, mutta jostain syystä Đinolle ei kotia löytynyt.

 

Vuodet vierivät ja söpöstä pienestä pennusta kasvoi isokokoinen uros eikä edelleenkään kukaan avannut hänelle kotinsa ovea. Đinon emo kuoli 4 vuotta sitten. Đinon tarina on aika tyypillinen Zarkovican koiran tarina: paikalliset adoptoivat pentuja, mutta jos koira ehtii kasvaa ennenkuin koti löytyy niin hänestä ei olla enää kiinnostuneita. Tulee uusia söpöjä pieniä pentuja ja nämä jäljelle jääneet kasvavat ja vuosien kertyessä mahdollisuudet tulla adoptoiduksi vaan vähenevät päivä päivältä.

 

Zarkovicasta tuli Đinonkin koti, todennäköisesti loppuelämäksi. Tämän vuoksi valitsimme Đinon kummiprojektiimme.

 

Me olemme nyt sellaisessa tilanteessa että emme saa enää Zarkovicasta mitään tietoa kummikoirien voinnista, ovatko enää edes elossa, saatika kuvia. Päätimme vaihtaa kummikoiratoiminnan siis kokonaan pelkästään Montenegroon.

 

<< Takaisin kummiprojektiin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020