Doamna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 2-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Doamna on Mihailestin kunnallisen tarhan tappolistan kärkijoukosta yhdessä kuuden muun onnekkaan kanssa MAP-koiratarhalle pelastunut

MAP:iin saapuessaan Doamna oli allapäin ja syrjäänvetäytyvä. Sen saattoi löytää kyhjöttämästä jostakin tarhannurkasta suru silmissään. Doamnan käytöskin oli jotenkin niin surumieleisen rauhallista ja harkittua, että se sai romanialaisen nimen, joka tarkoittaa rouvaa.

Kului viikko Magda’s Angels Place:ssa ja tämä rouva puhkesi kukkaan. Se alkoi päivä päivältä enemmän hakeutua aitauksensa nuorten koirapoikien seuraan leikkiäkseen ja temutakseen niiden kanssa. Se käy usein hakemassa leluja ja petitarvikkeiksi tarkoitettuja vilttejä haastaakseen erityisesti samassa aitauksessa asuvan Rustyn mukaansa vetoleikkeihin.

Vaikka Doamnasta on paljastunut rouvan sijasta melkeimpä neiti kesäheinä sen olemuksessa on kuitenkin jotakin hyvin ylvään kaunista ja herkkää. Ehkä emme edes vielä osaa aavistaa mitä tästä tytöstä kotioloissa, täysin rentouduttuaan paljastuu.

Doamna nauttii myös selvästi ihmisen seurasta ja saamistaan hyväilyistä. Se ei kuitenkaan rynnistä suoraan ihmisen syliin tai hypi vasten huomiota saadakseen vaan tulee rauhallisesti lähelle ja odottaa, että ihmisellä on aikaa huomata myös se.

Uskoisin, että tämä meidän neiti-rouvamme olisi hyvin onnellinen, jos sen kotona olisi odottamassa nuori koirapoika valmiina jatkamaan leikkejä ja jakamaan lelunsa, joita Doamnalla on ehkä nyt ensimmäistä kertaa elämässään.

Doamna on sopusuhtaisen kaunis kultaturkkinen koira. Se on säkäkorkeudeltaan noin 55 senttinen. Arvioimme aluksi Doamnan olevan vanhempi, kuin mitä se luultavasti onkaan. Myös Mihailestin tarhalla vapaaehtoisina auttavat tytöt olivat arvioineet Doamnan iäksi kuutisen vuotta, mutta sen alettua leikkimään ja kisailemaan nuoren koiran lailla ja lisäksi sen helmenvalkeat hyväkuntoiset hampaat nähtyämme uskoisimme tytön olevan ehkä vain pari vuotias.

29.6.2016:

Doamna oli MAP-tarhalle tullessaan epävarma, ujo ja peloissaan. MAP-tarhalle tultuaan Doamna on puhjennut kukkaan. Jos tämä neiti näyttää näin upealta tarhalla, niin mikä kaunokainen hänestä puhkeaisikaan ihka omassa kodissa omien ihmisten parissa. Lisätty Doamnasta uusi kuva.

Video täällä:

[do action=”varaaja” varaaja=”Kataan (Laiho)”/]

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020