Dollis

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Dollis on pian vuoden vanha, noin 30 cm korkea koiratyttö. Se on ulkonäöltään veikeän suloinen ja sillä on mielenkiintoinen tausta: tiedetään, että se on syntynyt vankilan piha-alueella.

Dolliksen äiti oli villikoira. Dollis on sisaruksistaan ainoa, joka saatiin otettua kiinni ja vietyä tarhalle turvaan. Onneksi, sillä se oli aidosti vaarassa kaduilla koska oli jo tuolloin sosiaalinen, ja lähestyi uteliaasti ihmistä. Tarhallakin pikku luppakorva yrittää usein karata ihmisten luokse heidän lähtiessään pois aitauksesta. Dollis tulee lisäksi toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta ei niinkään välitä niiden seurasta kuin ihmisten kanssa olemisesta.

Dollis viihtyisi varmasti sekä ainoana koirana että toisen pienen koiran kaverina. Meluisa tarhaelämä ei ollenkaan sovi tälle sylikoiran oloiselle ihmisrakkaalle tytölle, joten sille toivotaan pian onnea kodin löytymisessä.

Dollis sai oman kodin lokakuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020