Dyna (ent. Reilika)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Reilika on alle 2v, kookas ja upea kaunotar. Tyttö on aina ystävällinen kaikille ja todella avoin luonteeltaan. Reilika on melko rauhallinen ketjussaan, mutta innostuu nopeasti kun sitä vain aktivoi. Ei rähise vieressä oleville nartuille ja kaikin puolin kiva koira. Lenkilläkin on aika rauhallinen, mutta sen verran iso, että koiran innostuessa taluttajalta tarvitaan hieman voimia.

[divider scroll_text=””]

29.12.2010 Kuulumisia kodista

Moi kaikki!

Reilu seitsemän vuotta (29.11.2003) on kulunut siitä, kun äippäni haki minut Varjusta kotiin Suomeen, Stadiin. Olin silloin kuulemma noin vuoden ikäinen rasavilli koiraneiti. Nyt minusta on kasvanut jo iso, arvoni tunteva leidi.

Näihin seitsemään vuoteen on mahtunut vaikka mitä jänniä seikkailuja. Olen harrastanut tokoa, jäljestystä ja agilityäkin minulle yritettiin opettaa. Lempiharrastukseni on kuitenkin rapsutusten ja herkkupalojen saanti. Ja rapsutuksia ainakin on toistaiseksi riittänyt. Herkkuja en mielestäni saa
tarpeeksi.

Kuulemma minusta on tullut oikein kunnollinen koirakansalainen, vaikka aluksi miehet vähän pelottivat minua ja niille piti haukkua kamalasti. Vahtiviettiä minulta kuulemma löytyy, mutta pääkaupunkiseudulla asuminen ei ole tuottanut ongelmia sillä kodin ulkopuolella ei vahtiminen minua enää kiinnosta ja sisälläkään en koskaan turhia hauku, jos äippä toteaa kaiken olevan ok.

Koirakavereitakin olen vuosien varrella saanut paljon. Tykkään melkein kaikista poikakoirista, mutta muut tytöt ei ole mun juttu ollenkaan. Nykyään en oikein pentukoirienkaan kanssa jaksa peuhata samalla tavalla kuin ennen, koska se on ihan kakaroiden hommaa.

Lempi vuodenaikani on ehdottomasti talvi. Rrrakastan lunta! Ilmeisesti minulla on hyvät geenit, koska en ole sairastanut mitään muuta paitsi vilja-allergiaa. Eläinlääkäri totesikin minun olevan oikein hyväkuntoinen ja terve koiraneiti, kun äskettäin kävin ottamassa rokotuksia.

Kiitoksia teille Pelastetaan koirat ry:n väki, erityisesti Mira K, että pääsin kotiin Suomeen äipän luokse koiratarhalta. Hyvää joulua ja uutta vuotta teille kaikille!

Hännänheilutuksin: Dyna

[divider scroll_text=””]

Dynan (ent. Reilika) kuulumisia 10- vuotta Suomeen saapumisen jälkeen.

Hei Pelastetaan Koirat-väki!
10- vuotta on kulunut siitä, kun hain Dynan Varjupaikista Suomeen. Dyna oli silloin arviolta 2 – vuotias tytön tyllerö, joten nyt juhlittiin Dynan 12- vuotis syntymäpäiviä.
Hieman on ikä alkanut jo painaa neidin askelta eikä enää jaksa riekkua niin kuin nuorempana. Silti Dyna on ikäisekseen virkeä ja hyväkuntoinen tyttö. Eläinlääkäri ei ollut uskoa, että Dyna on yli 10- vuotias. Tyttö on pysynyt koko elämänsä terveenä, ainoastaan allergiat ovat vaivanneet mutta kutinatkin saatiin raakaruokinnalla kuriin.
Dynan lempiharrastuksiin kuuluu syöminen, nukkuminen ja rapsutusten kerjääminen. Nuorempana niin tulisieluisena vahtikoirana tunnettu tyttö on ilmeisesti päättänyt jäädä vahtihommista eläkkeelle, sillä nykyään vieraiden saapuessa Dyna käy katsastamassa vieraat ja jos ei rapsutuksia kuulu, painelee omalle paikalle nukkumaan.
Kiitos Pelastetaan koirat- väelle, erityisesti Mira Kurjelle, että sain Dynan luokseni Suomeen. En vaihtaisi päivääkään pois. Dyna lähettää hännänheilutuksia kaikille kohtalotovereilleen!
-Nina

10 years ago I was a lonely dog,
just looking for a home.
I had Varjupaik to go,
but no one to call my own.
Then one day Mira Kurki whispered:
I have the perfect home for you!
You’ll have a home to call your own
where you will know no fear.
You will be dry, you will be warm,
you’ll have enough to eat.
And when you sleep,
your dreams will all be sweet.
She said, your own äippä, Nina,
is waiting just for you.
And soon she will come
to take you home for good.

I waited very patiently,
The day to come true.
Today’s The day (29.11.2003) I knew
my family will come.

And then there were Nina standing there
just gazing down at me.
I could tell she felt it too
she was my own best äippä.

Now every night I say a prayer
to all the Gods that be:
Thank you for the life I live
and all you’ve given me.
But most of all protect the dogs
in the pound and on the street.
And send them their own äippä
to lift them off their feet.
by Dyna

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020