Dzimmi (Jimmy)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Jimmy on 7-vuotias kodistaan Loomade Hoiupaikkaan tuotu koirapoika. Se on ollut vasta vähän aikaa koiratarhalla ja sitä pelottaa kovasti. Se värisee häkissään yksin, eikä sille maistu ruoka. Lenkille Jimmy lähti kuitenkin mielissään ja reippaasti. Toisten koirien häkkejä ohittaessa, ei Jimmy kiinnittänyt näihin mitään huomiota. Poika käveli tosi nätisti, ei vetänyt yhtään ja tuli heti luokse kutsusta. Luultavasti siitä syystä, että Jimmyn lenkkeilyn aikana satoi vettä, ei toisia koiria tullut vastaan, joten tarkkaa tietoa pojan suhtautumisesta toisiin ei vielä ole. Se ei tunnu kylläkään yhtään riidanhaluiselta. Kaikkia ihmisiä kohtaan Jimmy on ehdottoman ystävällinen. Toistaiseksi ainakaan se ei haukkunut tarhaoloissa ollenkaan, joten kerrostaloasuminenkin voisi tulla kyseeseen. Jimmy on ollut kuitenkin vasta aivan hetken tarhalla, joten sen käytös saattaa muuttua vielä kovastikin. Jimmystä laitetaan päivitystä sivuille, kunhan se ehtii vähän toipua hylätyksi tulemi sen shokistaan. Jimmy on suunnilleen Saksanpaimenkoira uroksen kokoinen ja samaa näköäkin herrasta löytyy.

24.5.06 Jimmy varastaa palan ihan jokaisen sydämestä. Ensimmäinen yllätys, kun pojan kohtaa livenä, on sen paljon pienempi koko, kuin mitä kuvassa näyttäisi. Jimmy näyttää, että se on saksanpaimenkoirauroksen kokoinen, mutta todellisuudessa säkäkorkeus tuntuu olevan jossakin 50 cm tienoilla. Jimmy on ihanan rauhallinen sisällä häkissään. Se tervehtii tulijaa puskemalla päänsä kainaloon ja alkaa juttelemaan kun löydät oikein hyvän rapsutuskohdan. Hiljainen mielihyvän urina alkaa kuulua kainalostasi Jimmyn nautiskellessa hyväilyistä. Lenkille poika lähtee reippaasti, mutta silti miellyttävän rauhallisesti. Hoiupaikan työntekijät tokaisevat ohimennessä: ”Ahaa, suosikkipoika lähtee taas kävelylle, ehkä viidettä kertaa tänään…” Eikä ihme, poika on niin kultainen ja hyväntuulinen, että jokainen haluaa viettää sen kanssa hetken aikaa. Onnellinen on se ihminen, joka saa tämän kultakimpaleen itselleen.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020