Eikka-Veikka

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pieni Eikka-Veikka löydettiin veljensä kanssa ihan sattumoisin ja napattiin mukaan kadulta MAPin tarhalle.

Tarhalle pojat kotiutuivat pian ja päivät kuluvat leikeissä touhuillen pentujen tapaan.
Eikka-Veikka onkin huomiota herättävän söpö omintakeisella värityksellään. Veljekset jäävät alle keskikokoisiksi ja ovat nyt iältään noin 3 kk.

Muistathan, että Eikka-Veikka on kasvava pentu ja huolimatta suloisista kuvista, se tulee näyttämään riiviömäiset eleensä saavuttuaan omaan kotiinsa? Aina sisäsiisteydestä, johtojen puremisesta yksinolon opetteluun? Oletamme myös Eikka-Veikalla olevan pitkä loppuelämä edessään, joten Eikka-Veikkaa harkitessasi muistathan, että se tulee tarvitsemaan huolenpitoa seuraavat 10-15 vuotta, joten olethan valmis sopeuttamaan Eikka-Veikkaa aina uudestaan jokaiseen elämäsi muutokseen ja ottamaan Eikka-Veikka aina mukaasi muuton, vauvan tulon, eron sattuessa?

Eikka-Veikka sai oman kodin maaliskuun lopulla 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020