Ela

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]
Helmikuu 2015 Ela etsii uutta kotia nykyisessä kodissaan ilmenneiden ongelmien vuoksi.

Ongelmia on yritetty pitkäjänteisesti ratkaista, mutta tuloksetta. Kodissa on kissa, jonka kanssa Ela ei tule lainkaan toimeen ja tunne on valitettavasti molemminpuolinen, joten kissaa ja Elaa ei voi lainkaan pitää samassa tilassa. Ja molemmat ovat hermostuneita eri tiloihin laitettuinakin.

Ela pitää ihmisistä ja myös kodissa käyneet vieraat ovat olleet sille mieluisia. Myös toisiin koiriin on lenkeillä kohdatessaan suhtautunut hyvin ja uteliaasti. Pieniä lapsia tavatessa on omistajan mielestä vaikuttanut vähän varautuneelta.

Ela on myös osoittautunut kovaksi vahtimaan sekä kotia että tavaroita, joten tarvitsee määrätietoista ohjausta. Kuitenkin maltillisesti ja lempeydellä, sillä todennäköisesti Ela on joutunut kokemaan entisessä elämässään Romaniassa rankkaa kohtelua.

Kuulumisia kotihoidosta 11.2.2015: Reppanasta ulkomuodosta huolimatta Ela ei tarvitse sääliä vaan johdonmukaisuutta, rajoja ja rakkautta. Näin Elasta saa mitä ihanimman perhekoiran. Ela on hyvin rauhallinen ja hiljainen, rauhaa rakastava sohvaperuna. Juuri tämän takia sopisi kerrostaloon, rivitaloon tai omakotitaloon. Ei stressaa liikenteen hälinää eikä ulkoa kuuluvia ääniä.

Olisi suotavaa että omassa kodissa ei olisi ihan pieniä lapsia (alle 4v), isoja koiria tai kissoja koska edellisessä perheessä ei tullut toimeen kissojen kanssa, meidän kissojen kanssa ei ole ongelmia. Kävelee nätisti remmissä, ei vedä tai välitä vastaan tulevista koirista tai ihmisistä. Beaglemäisestä ulkonäöstä huolimatta ei ole jahtiviettinen, omistushaluinen kylläkin, mutta se on täysin koulutettavissa. Elan voi pitää vapaana lenkillä, pysyy lähellä ja tulee luokse kutsuessa.

Vieraita ottaa iloisesti vastaan häntä heiluen oli ne sitten miehiä tai naisia. Tällä hetkellä Elan laumassa asuu koirasusinarttu 8v, pari kissaa, kilpikonna, pari liskoa ja lapsi. Ison kokoeron takia vähän jännittää narttumme läsnäoloa.

Ela nukkui ikiuneen vaikean sairauden vuoksi 16.2.2015.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 06 / 2014

Ela on pieni töppöjalkainen tytöntyllerö, jonka omistaja vei kyllästyttyään Giurgiun kunnalliselle tappotarhalle. Elan onneksi samana päivänä meitä auttava paikallinen nainen meni tapansa mukaan tarhalle ruokkimaan koiria ja huomasi pienen kiltin koiratytön eikä pystynyt jättämään hätääntynyttä koiraa vaan vei sen kotiinsa.

Ela paljastui välittömästi kotikoiran tavat taitavaksi neidoksi. Se ei kummastellut automatkaa, päälleen puettuja valjaita ja hypähti sänkyynkin pelastajansa perässä. Elan hoitokodissa on paljon toisia koiria ja myös kissoja, joita Ela pitää ystävinään.

Ela on iältään viitisen vuotta. Makkaramallisella tytöllä on säkäkorkeutta noin 25-30 senttiä ja 10 kiloa uskollista koiranrakkautta täynnä.

Ela sai oman kodin lokakuussa 2014.

[divider scroll_text=””]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020