Elea

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Elea saatiin pelastettua yhdeltä Bukarestin pahamaineisimmista koiratarhoista yhdessä kolmen pentunsa kanssa. Se oli tullessaan huonokuntoinen ja pahasti nälkiintynyt, niinkuin myös sen pennut, jotka eivät hoidosta huolimatta selviytyneet.

Elea on edelleen hyvin hoikassa kunnossa eikä menneisyyden aiheuttama suru sen silmistä ja olemuksesta ole vielä kokonaan pyyhkiytynyt. Kuitenkin päästessään aitauksestaan jalottelemaan, se ottaa jo ilakoivia juoksuaskeleita ja myös ihmisen syliin pääsy saa ilon pilkahduksen syttymään sen silmiin.

Tyttö on nuoresta iästään huolimatta rauhallinen, kultainen ja kovin kiltin oloinen sydänkäpynen. Tarhalla se ei hauku eikä remua, mutta toivomme ja uskomme, että päästyään viettämään kotielämää se tulee reipastumaan paljonkin.

Elea muistuttaa rakenteeltaan pitkäkarvaista mäyräkoiraa ja myös sen etutassut ovat mäyräkoirille tyypillisen töpöt ja ulospäin kääntyneet. Luonteeltaan Elea ei kuitenkaan ainakaan tarhaoloissa muistuta ollenkaan rotumääritelmän mukaista mäyräkoiraa.

Myös miehet ovat ok ja Ion ottaakin Elean päivittäin ulkoilemaan vapaana. Jaloteltuaan Elea kipittää itse takaisin häkkiinsä.

Elea saapui Suomeen kotihoitoon 21.7.2015.

Elea sai oman kodin elokuussa 2015.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020