Elias

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Eliaksen tiedetty tarina alkaa sieltä mistä niin surullisen monen romanialaisen koirapojan – kunnalliselta koirien kokoamistarhalta, jonne päätyessään ei koiralla, suurella todennäköisyydellä, ole ulospääsyä kuin mustassa jätesäkissä.

Eliaksen häkissä oli toinen koirapoika, joka oli jollakin keinon sinnitellyt hengissä tarhalla jo hyvin pitkään. Se oli kiinnittänyt huomiomme tarhalta ilmestyvissä kuvissa kuukausi toisensa jälkeen ja teimme päätöksen yrittää saada sinnikäs poika turvaan.

Viime vuoden kesäkuun viimeisenä päivänä avautui lopulta mahdollisuus saada huomiomme kiinnittänyt poika Magda’s Angels Placeen. Tämä poika, Petro, odotti kunnallisen tarhan häkkirivistön yhdessä aitauksessa totuttuun tapaansa ja ihan sen vierellä seisoi hontelojalkainen, vaalea koira työntäen ujosti kuonoaan häkin verkon raoista ihmistä kohti. Se tuijotti suoraan kohti surusilmillään ja monen koiran pelastukseksi koitunut ajatus; ”kaveria ei jätetä” alkoi jyskyttää takaraivossa vaativasti.

Kaveria ei jätetty ja Elias mahdutettiin ”ylimääräisenä” sen kertaiseen pelastusoperaatioon. Reipas Petro ja muut samalla kertaa pelastuneet koirat löysivät nopeasti kodit Suomesta ja lähtivät jatkamaan elämäänsä eteenpäin. Varovainen ja itsestään numeroa tekemätön Elias jäi unohduksiin ja pian tulee jo vuosi täyteen siitä, kun se saapui MAP:iin.

Elias on ujo, mutta sitäkin enemmän sen luonnetta kuvaa sana vaatimaton. Poika koittaa usein tulla ihmisen luo, mutta väistyy syrjään vaativampien ja rohkeampien koirien tieltä, joka ainoan kerran. Se on hyvin sopuisa eikä tee itseään tykö ja kun tarhalla on koko ajan tilanpuutteen -ja uusien koirien pelastamistarpeen vuoksi täpötäyttä, tuntuu Elias jäävän aina toisten jalkoihin.

Elias ei hauku eikä hypi muun koirajoukon mukana. Se vain odottaa, ihan kuin jo kunnallisella tarhalla, herkkä koirapojan kuono ilmaa nuuhkien, että joku huomaisi sen ja antaisi näyttää miten hieno ja uskollinen koira se voisi olla saadessaan mahdollisuuden.

Elias on hoikkarakenteinen ja säkäkorkeudeltaan alle 40 senttiä. Elias on arviolta 3-vuotias ja se on kastroitu.

Elias sai oman kodin heinäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020