Elise

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Elise on koiratyttö, jonka saimme pelastettua viime vuoden joulukuussa Giurgiun kunnalliselta tarhalta Magda´s Angel Placeen. Vaikka tullessaan Elise oli heikossa kunnossa ja nälkiintynyt se jaksoi heti alusta saakka hakeutua ihmisen lähelle hakemaan hellyyttä ja läheisyyttä.

Tästä noin 3-vuotiaasta tytöstä on tullut aika topakka sen kunnon parantuessa ja se saattaa pomottaa itseään pienikokoisempia koiria tai ainakin ärähtää omalta ruokakupiltaan pois. Omien tuttujen häkkikavereidensa kanssa se on kuitenkin hyvinkin suvaitsevainen ja pitää oman porukkansa puolia välillä haukahdellen viereisten häkkien koirille. Elisen kavereita ovat mm. olleet Diandra, Miere ja vanhempi herra Gandalf. Ihmisiä kohtaan Elise on edelleen hyvin sosiaalinen ja sen voisi kuvitella sopivan lapsiperheeseenkin. Tämä neito rakastaa olla sylissä ja ”vauvana” ja se on aina valmis ottamaan vastaan rapsutuksia aivan vierailtakin ihmisiltä.

Elise on säkäkorkeudeltaan noin 35-40 senttiä ja painoa sillä on viitisentoista kiloa.

Elise saapui hoitokotiin Suomeen 10.11.2013.

Elise sai oman kodin marraskuussa 2013.

[do action=”varaaja” varaaja=”Susaan”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020