Ella

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Syksyllä 2012 Ella ilmaantui n. 6 viikon ikäisenä villinä pennunrääpäleenä erään talon pihalle vanhemman ulkoilevan kissan perässä. Kukaan ei tiennyt mistä tämä pentu oli kotoisin ja missä sen emo oli mutta selvää oli että se oli elänyt ilman ihmiskontaktia syntymästään saakka. Ilmat alkoivat jo viilenemään, joten se saatiin onneksi talon kuistilta, jossa sitä oli tovin keretty jo ruokkimaan.

Nyt Ellasta on kasvanut upea nuori neiti ja on aika alkaa etsimään sille sitä omaa rakastavaa kotia. Ella rakastaa leikkiä ja painia toisten kissojen kanssa, se leikkii myös leluilla ja tykkää pyydystää ihmisen heittelemiä herkkupaloja sekä ötököitä. Laumassa se toimii todella hienosti toisten kissojen kanssa eli jos kaverina on rajusti leikkivä kissa niin Ellan leikit yltyvät myös rajuiksi, jos kaveri on hieman hellempi niin Ellan leikitkin ovat samalla tasolla. Jos taas kaveriksi ilmaantuu kissa, jota ei kiinnosta toisten kanssa leikkiminen niin Ella ei edes yritä haastaa toista leikkimään. Ihmisten suhteen Ella ei ole riippuvainen eli se ei halua syliin tai vaadi ihmisen läheisyyttä erityisesti, sille kissat ovat paljon tärkeimpiä kuin ihmiset ja tästä syystä sen sosiaalistaminen ei ole juurikaan paljoa edistynyt. Ella kyllä tulee ihmisen lähelle ja syö kädestä välillä, sänkyynkin tulee viereen makoilemaan jos ihminen on hiljaa. Ellan hoitaja on päässyt muutaman kerran silittämään tyttöä hetken aikaa ja Ella kyllä näyttää silityksistä tykkäävän, mutta yhtäkkiä se muistaakin ettei muka silitykset olekaan kivoja, jolloin kipittää kauemmaksi mulkoilemaan hoitajaansa vihaisesti =) Vaikka Ella ei ole niin kiinnostunut ihmisen läheisyydestä niin siltikään se ei esimerkiksi yritä hyökkiä edes ihmistä kohti vaikka lapsikin sitä yrittäisi ahdistella, Ella vain häipyy paikalta pois. Koirien kanssa Ella on myöskin ok ja ruoastakaan se ei tappele toisten kissojen kanssa vaan kupille mahtuu yhtä aikaa myös hoitopaikan muut kissat.

Ella on iältään alle 1 vuotias steriloitu tyttö jonka todella isot kauniit silmät herättävät ihmisissä ihastusta. Ellalla on myös pitkä häntä ja se painaa vain 2750g. Eläinlääkärin mukaan Ellan terveys on huipussaan eli sillä on hyvä sydän, hengitys, karva kiiltää eikä allergioita ole todettu.

Ellalle etsinnässä olisi nyt se oma koti joka ymmärtäisi, että Ellan sosiaalistumisen kanssa pitää tehdä töitä jatkossakin. Ellasta ei välttämättä tule ikinä mitään sylikissaa ja ihmistä yli kaiken rakastavaa kissaa koska sille selkeästi toiset kissat ovat se tärkein asia, joten tulevassa kodissa olisi hyvä olla kissakaveri.

Ella sai oman kodin lokakuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020