Elli-Aarre

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Aarre on todella suuri 10kk ikäinen narttupentu, arviolta 70cm. Se on omalla kopillaan arahko uusia ihmisiä kohtaan, mutta ei missään nimessä aggressiivinen. Kun ihminen on tuttu, hänet otetaan innolla vastaan, häntä heiluen ja hyppien. Aarre on melko vilkas ja reipas lenkillä, sillä on ison koiran voimat, joten taluttajalta vaaditaan jonkiun verran voimaa. Aarre ei ole koulutettu, joten sen kanssa tulisi mennä koirakouluun mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Aarre vei reissullamme monen ihmisen sydämet valloittavalla olemuksellaan ja ilmeikkäällä silmillään. Aarre tarvitsee aktiivisen kodin jolla on kokemusta isoista roduista vaikka vielä tämä tyttönen ei olekkaan kovin vaativan oloinen. Aarre tulee toimeen toisten koirien kanssa.

20.03.2004 Aluksi neiti vaikutti hieman aralta ja vähän tunnusteli että kukahan sieltä oikein mahtaa tulla?Sitten kun valkeni että kukaan ei tee mitään pahaa niin  uskalsi ottaa nakit ihan nätisti kädestä.

Tosi kivan oloinen ja kiltti koira. Käytiin kävelyllä ja talutushihna tuntui  olevan ihan tuttu juttu-neiti ei vetänyt ollenkaan ja oli todella iloisen ja  onnellisen tuntuinen.Varmasti pentumaisuus tulisi koti oloissa vielä enemmän  esiin kun ei tarvitsisi niin kauheasti pähkiä ja miettiä mitä seuraavaksi  tapahtuu.Kun rapsuttelin niin pikku-neiti painoi oikein päänsä kättäni  vasten ja tunki syliin. Tuli hyvin toimeen muiden koirien kanssa joita vähän nuuskuteltiin.Ikävä oli  viedä takaisin koppiin ja itku silmässä jätin jäähyväiset sinulle pikku-neitiseni! Toivottavasti saat pian kodin Suomesta sillä olet todella mielettömän ihana pakkaus!

Elli-Aarre sai oman kodin Suomesta.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020