Elvis

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kultainen Elvis on pelastettu Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta. Magda’s Angels Placessa Elvis sopeutui nopeasti uuteen laumaansa ja jakaa tarhansa ongelmitta toisten koirien kanssa. Elviksen tarhakaverit ovat pääasiassa nuoria energisiä koiria ja Elvis jättäytyy hieman muiden taakse ihmisen tarhaan astuessa, mutta huomattuaan tilaisuutensa tulleen poika kipuaa syliin nauttimaan rapsutuksista.

Päällepäsmäri Elvis ei tarhaoloissa siis ole. Nuoreksi koiraksi Elvis vaikuttaa tasapainoiselta ja rauhalliselta pojalta, joka jo muutamasta rapsutuksesta rauhoittuu syliin tuhisemaan. Tarhaoloissa Elviksen ei olla juurikaan kuultu haukkuvan ja poika suhtautuu vieraisiin ihmisiin luottavaisesti.

Komea poika odottaa valmiina omaa kotiaan. Emme tiedä Elviksen taustoista ennen kunnalliselle joutumista, joten Elvikselläkin voi olla monia uusia asioita opeteltavana päästessään viimein omaan kotiin. Elvis kuuntelee hienosti ihmistä ja on kovin miellyttämisenhaluinen koiruus, joten oikealla opastuksella joku saa tästä pojasta itselleen todellisen aarteen.

Korkeutta Elviksellä on n. 55cm.

Elvis sai oman kodin kesäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020