Emili

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 04/2013″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=””/]Eräänä päivänä Magdan ja Florinin palatessa kaupungista asioilta heillä oli jälleen kerran mukanaan 2 pentua. Pennut olivat likomärkiä ja ensi töiksi tarhalla ne kuivattiin, ruokittiin ja juotettiin. Pennuista poika, Eemi nimeltään oli selvästi rohkempi kuin arka siskonsa Emili, joka vetäytyi häkkinsä nurkkaan muristen.

Emili tarvitsi muutaman päivän, jotta uskalsi itse varovasti lähestyä ihmistä. Se tuli aluksi veljensä varjona kurkistelemaan ja koitti salaa tulla nuuskuttelemaan reippaan Eemin vanavedessä. Parin viikon sisällä Emilikin alkoi huomaamaan, että rapsutusten saaminen onkin ihan mukavaa ja ihmisen taskusta saattaa löytyä makupala tai vaikka uusi kiva lelu.

Emili on nykyisinkin vielä ujo. Se tulee hyppimään innokkaana ihmistä vasten, jos sitä ei huomioi, mutta jos otat siihen kontaktia, niin tytön ensireaktio on pinkaista pakoon. Kauempaa se sitten taas kurottelee varovasti ihmistä kohden ja koittaa kovasti rohkaista mielensä. Emili on ehdottoman kiltti ja vaikuttaa sellaiselta koiralta, joka leimautuisi kotioloissa nopeasti omaan perheeseensä ja sosiaalistuisi rohkaisua ja rakkautta saadessaan piankin.

Eemi veli on jo matkannut Suomeen omaan kotiin, mutta Emili odottaa vielä tarhalla malttamattomana omaa vuoroaan.

Tytöllä on tällä hetkellä ikää noin puoli vuotta. Se painaa nyt kymmenisen kiloa ja jäänee aikuisena keskikokoiseksi.

Emili sai oman kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020