Emilio

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Emilio pelastui pienenä poikana kunnalliselta koiratarhalta MAP:iin. Tai pieni poikahan se on vieläkin, eikä taida suuren suureksi kasvaakkaan. Emilio osaa hurmaamisen jalon taidon ja on ollut paikalla silloin kun söpöyttä jaettiin. Siitä huolimatta meillä on iso huoli. Emilio on musta ja vaikka tuntuu ihan hullulta, on totuus, että mustien koirien on kaikkein vaikeinta löytää kotia. Ja minkäpä poika värilleen mahtaa, sen sydän siellä mustan turkin sisällä sykkii yhtä lämpimänä ja odottavaisena kuin kaikilla muillakin.

Tämä pikkupojan viikari on reipas ja kovin ihmisrakas. Myös kaikki toiset eläimet ovat sen kavereita. Sen mielestä on yhtä ihanaa päästä ihmisen syliin hellittäväksi kuin sen jälkeen jatkaa koiralapsen työtä – leikkiä omien pentukavereiden kanssa. Emilio on kaikin puolin valmis matkustamaan omaan kotiin hyvin pikaisestikkin.

Emiliolla on nyt ikää noin 5 kuukautta, painoa sillä on kuutisen kiloa ja se jäänee aikuisena keskikokoista pienemmäksi.

Emilio sai oman kodin  lokakuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020