Emma

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Syyskuu 2012. Kesäloma hurahti Emmallakin nopeasti touhuillessa, onneksi kuumuus ei liikoja kuitenkaan vaivannut ja Emma on voinut jatkaa vauhdikkaita spurttailuharrastuksiaan pitkin kesää ja ilmavolttejakin on silloin jokunen nähty. Suloinen Emma on usein ihan extra täpinöissään jostakin ja saattaa sanoa silloin au-auu! Emma tulee pian tarkistamaan ketä tulee kylään ja pyörii mielellään kaiken toiminnan keskellä ihasteltavana ja siliteltävänä. Sylissä Emma ei juurikaan istu, toisinaan hän kuitenkin hellyydenpuuskassaan vääntäytyy syliinkin asti pikkutassuillaan tarpomaan. Hupaisa Emma on hurmannut hoitokodin ihan täysillä ja onkin ihme, että Emma ei ole löytänyt vielä sitä omaa rakastavaa kotiaan.

24.4.2012  Suloinen Emma ei ensi alkuun oikein tiennyt ovatko toiset kissat vain vähän ärsyttäviä vai voisiko niitä käyttää esimerkiksi leikkikavereina, vähän aina miten milloinkin. Nyt Emma on kuitenkin tullut siihen tulokseen että muut kissat ovat ihan ok, touhuilee koko ajan niiden kanssa, ja on se yllätetty pesemästäkin toista tyttökissaa. Tempperamenttiakin löytyy, mutta ei aiheuta koskaan mitään vakavempaa, ja muut tuntuvat olevan vähän sitä mieltä että Emma nyt on vain Emma. Emmalla on koko ajan kuin pilkettä silmäkulmassa ja vauhtia löytyy toisinaan niin, että muut jäävät vain katsomaan hämmästyneinä perään. Emma on jotenkin vain niin tosi huvittava, korvat usein hassusti vähän vaakatasossa se painaa päättäväisesti menemään ilkikurinen ilme naamallaan. Joka paikka pitää tutkia ja kaikkialla voi kokeeksi ottaa päiväunet. Hiljainen tyttö on kuitenkin, onkohan sen kuultu maukuvan ollenkaan. Emma tykkää myös pahvilaatikoista. Ja kaunis se on, todella sievät pienet kasvot.

18.3.2012  Emma on ystävällinen kissaneiti, joka rakastaa rapsutuksia. Emmalla on sievät pyöreät kasvot, smaragdinvihreät silmät ja etenkin kasvoissa on kaunista kullanruskeaa väritystä.  Turkki on tuuhea ja hyväkuntoinen. Hiekkakylvyt ovat ilmeisesti osa tytön kauneudenhoidon saloista, kuten kuvista voi päätellä. Tyttö on selvästi ollut kotikissana aiemmin. Emma suhisee ja murisee muille kissoille, mutta ei näyttäisi tekevän niille mitään uhitteluja kummempaa. Emma tykkää kovasti, että sille heitellään leluhiiriä tai palloja ja juoksee häntä pörrössä perään. Emma käyttää nätisti vessaa ja on steriloitu. Emma on kotihoidossa pääkaupunkiseudulla ja ottaa sovitusti vastaan vieralijoita, jotka haluavat häneen tutustua.

Emma sai oman kodin joulukuussa 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020