Emmiina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Emmiina on pelastettu kunnalliselta tappotarhalta Magda’s Angels Placeen. Tyttö saapui tärisevänä myttynä, hämillään ja peloissaan kunnalisen tarhan kokemuksista. Emmekä tiedä mitä kaikkea Emmiina onkaan ennen kunnallisellle tarhalle joutumistaan kokenut.

Emmiina rohkaistui iloksemme hyvinkin pian Map:ssa. Tyttö hakee hellyyttä vierailtakin ihmisiltä ja eikä muistuta lainkaan enää sitä tärisevää surullista koiraa jollainen ensinäkemällä oli. Tarhansa Emmiina jakaa monen muun koiran kanssa ja tulee sujuvasti kaikkien kanssa toimeen.

Emmiina on perusluonteeltaan rauhallinen, mutta ulkoilualueelle päästessään sen näkee usein haastamassa toisia koiria leikkiin, joiden kanssa mielellään juoksentelee ja pitkät tovit. Kovin äänekäs tyttö ei myöskään tarhalla ole, Emmiina sopisikin varmasti monenlaiseen kotiin ja on enemmän kuin valmis matkaamaan ikioman ihmisensä luo.

Korkeutta kultaisella Emmiinalla on n.35 cm.

Emmiina sai oman kodin huhtikuun lopulla 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020