Enrik

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4-5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 22.12.2013:

Enrik tuli meille juhannusaattona 2013 ja on ollut reipas poika. Painoa on noin 25 kg ja korkeutta n. reilut 55 cm. Revessa tuli syksyllä 2012 ja on iso tyttö.

Molemmat ovat kotiutuneet hyvin, mutta Revessa ei vieraita ihmisiä ole hyväksynyt kuin kourallisen. Oma perhe ja Enrik ovat hänelle kaikki kaikessa. Enrikin naama pestään ja mami saa paljon pusuja. Molemmat nukkuvat sängyssä kainalossa ja rakastavat metsälenkkejä. Enrik on kaksikon pomo ja valtavan nokkela. Ovet avataan ja aitojen yli hypätään. Ihania persoonia kumpikin.

[divider scroll_text=””]

Enrik on yksi neljästä pennusta. Nämä kaikki neljä pelastettiin Giurgiun kunnalliselta tarhalta, onneksi sillä ovat erittäin suloisia ja ihania koiranalkuja. Varsinkin yhdessä ollessaan heillä riittää voimia leikkiä ja touhuta. Ja mikä sen parempaa kuin ihmisen huomiosta kilpaileminen ”Minä! Minä! Minä!”.

Enrik vaihtelee juuri hampaitaan kilpaa sisarustensa kanssa. He kasvavat vielä lisää ja voimistuvat päivä päivältä. Siksi olisikin hyvä päästä omaan kotiin opettelmaan kotikoiran tavoille mahdollisimman pian. Missä olisi Enrikille oma koti?

Enrik sai oman kodin kesäkuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020