Ethan

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ethan ja Kaylee löytyivät pieninä kääröinä kadulta ilman emoa. Onneksi jälleen kerran pelastava enkeli osui niiden tielle ja pienokaiset pääsivät Magda´s Angels Place – koiratarhalle voimistumaan ja kasvamaan turvallisesti.

Sisarukset ovat nyt ehtineet noin kolmen kuukauden ikään ja ovat valmiita aloittamaan ikioman kodin etsinnän. Niillä on tällä hetkellä painoa vain parisen kiloa ja vaikkei niiden perimästä olekaan tietoa, on oletettavissa, että molemmat jäävät myös aikuisena pienikokoisiksi. Molemmat ovat myös sosiaalisia ja luottavaisia ”koiranalkuja”.

Poikapentu Ethan on todellinen pusupoika. Se rakastaa ihmisiä ja sylissä oloa ja hurmaa kaikki tielleen osuvat kaksijalkaiset niin komeudellaan kuin iloisen suloisella luonteella. Tästä pojasta on tulossa oikea sydäntenmurskaaja.

Tyttövauva Kaylee ei häviä vähääkään suloisuudessa velipojalleen. Kaylee on tämän kaksikon ”aivot”. Siinä missä Ethan rynnistää  pussaamaan kaiken mikä liikkuu, Kaylee harkitsee hetken ennenkuin suo makeat suukkosensa valitsemalleen onnelliselle.

Ethan sai oman kodin heinäkuun lopussa 2014.

Ethanista tuli enkeli 25. helmikuuta 2015.

”Minä saatan sinut pehmeään lehtoon,
koirille varattuun ikuiseen kehtoon.
Tuuditan uneen, kuin pehmoiseen lumeen
Silitän kerran, itken kesäsateen verran
Ihan kaikesta kiitän,muistot lohdukseni elämäni kirjaan liitän.
Nuku rauhassa pieni koiraenkeli, joka siipiään maailmassa kokeili.

// Pia & lauma”

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020