Evan

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Saksassa”/]Evanin kummeja ovat: Jenny Hällfors ja Pia Kaikkonen.

Evan on pelastettu Giurgiun kunnalliselta tarhalta elokuussa 2012 Magda´s Angels Placeen. Se oli pelastettaessa erittäin laihassa kunnossa ja erittäin arka.

Evan on edelleen todella arka, vaikka sitä kyllä hirveästi kiinnostaa ihmisten touhut. Se uskaltautuu ihan kiinni haistelemaan ihmistä jos sitä on selkä Evaniin päin, mutta kasvokkain ihmisen kanssa ollessa poika ei yhtä rohkeasti uskalla ottaa kontaktia vaan pakenee kauemmaksi haukkumaan. Herkut kyllä napataan äkkiä kädestä, mutta ne on syytä syödä vähän kauempana turvassa.

Evanin silmissä näkyy se pieni toivon kipinä, joka haluaisi luottaa. Nyt vaan tarvittaisiin se luottamuksen arvoinen ihminen ja tästä syystä Evan nyt etsii sitä omaa kummiaan, joka voisi tarjota pojalle pientä toivon kipinää että sillä on vielä jonain päivänä se ihan oma ihminen jossain odottamassa.

Evan on yksi niistä koirista joissa näemme potentiaalia normaalin kotikoiran elämään kunhan sille vain löytyisi ensin sitoutunut kotihoitaja, joka auttaisi pojan oikealle raiteelle elämän poluilla. Evan oli pitkään varattuna englantiin, mutta jostain syystä varaus lopulta peruuntui, nyt on meidän vuoro yrittää pojan puolesta!

Evan sai oman kodin Saksasta kesäkuussa 2016. Hyvää matkaa pienoinen!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020