Fargo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ollessani Romaniassa viime viikolla eräät paikalliset ihmiset toivat tarhalle turvaan 2 uroskoiraa, Fargon ja Gonanin. Ne elivät jatkuvassa vaarassa kaduilla, jossa rankkurit kävivät päivittäin pyydystämässä koiria kunnalliselle tarhalle.

Fargon tullessa Magda´s Angels Placeen se oli aika peloissaan ja pelkoa ei yhtään lievittänyt turhan innokas uroskoira Birko, joka halusi tutustua tulokkaisiin ja vähän heti pomotella heitä. Istuskelin muutaman tunnin ajan koirien leikkialueella johon nämäkin uudet tulokkaat tuotiin heti tarhalle tultuaan ja seurailin heidän käyttäytymistään. Fargo oli hirveän kiinnostunut minusta, mutta ei uskaltanut luottaa vaikka näki muiden koirien tulevan rapsuteltavaksi. Kävin välillä alueen ulkopuolella ja joka kerta tullessani takaisin Fargo oli uteliaampi minua kohtaan ja lopulta eräällä kerralla se tuli hyppimään onnellisena minua vasten. En huomioinut ollenkaan pojan hyppimistä joten se tunki ihan väkisin syliini kuin sanoen, että etkö huomaa, olen tässä :)

Fargo on erittäin ystävällinen ja hellyydenkipeä poika, jolla ikää on n.4v. Se nauttii ihmisen huomiosta ja läsnäolosta, ainakaan vielä se ei tuntunut kovasti kaipaavan riehumisleikkejä muiden koirien kanssa, vaan tutkiskeli rauhallisena Gonanin kanssa tarhan leikkialuetta ja omaa häkkiään. Kokoa tällä pojalla on n.45cm ja se on ruumiinrakenteeltaan hoikahkoa mallia.

Lisätietoja Fargosta 12.2.2014:

Saimme lisätietoja Fargosta ja Gonanista niitä pitkään hoitaneilta paikallisilta. Fargo (silloin Bobi), ystävänsä Gonan ja kolmas kaveri, saksanpaimenkoirauros, oli heitetty ohi kulkevasta autosta kadulle. Siitä lähtien ne elivät yhdessä tuolla alueella paikallisten ihmisten hoitaessa niitä. He ottivat välillä koiria myös sisätiloihin pakkasilta turvaan.
Eräänä päivänä kolmas kaveruksista, tuo saksanpaimenkoira, joutui kokemaan kivuliaan kuoleman julman ihmisen syötettyä sille myrkkyä. Koiria hoitaneet ihmiset hautasivat sen ja Gonan ja Fargo seisoivat haudalla kaksi päivää ystäväänsä surien.

Fargo on joutunut monta kertaa rankkurien nappaamaksi ja on siksi hieman varautunut, mutta tutustuttuaan varsin kultainen poika.
Fargolle paras paikka olisi ainoana koirana hellivässä kodissa tai yhden rauhallisen koirakaverin kanssa. Fargo saattaa ahdistua etenkin suuressa ja levottomassa laumassa. se ei siis myöskään ole ”kerrostalokoira”, ainakaan, jos ympäristö on kovin levoton.

Kuulin Romaniassa kadulla Fargoa hoitaneilla myös hauskan pikku erikoisuuden: Fargo osaa kuulema hienosti matkia hälytysajoneuvojen ääntä!

Fargo sai oman kodin syyskuun alussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020