Felix

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Saavuimme illalla Magdan luokse ja autosta ulos tultaessa näimme kuinka koira ajoi kissanpentua takaa. Tilanne keskeytyi kun pentu pääsi auton alle piiloon ja saimme koiran häädettyä kauemmaksi. Magda otti auton alta pienen kissavauvan syliin ja kantoi sen sisälle kotiinsa. Pieni sai nimen Felix.  Naapurit kertoivat jonkun heittäneen sen kadulle.

Felix oli todella väsynyt ja sain sen ”huonekaverikseni”. Sille annettiin ruokaa ja vettä joita se ei oikein halunnut ottaa vastaan, pieni halusi vain nukkua joten otin sen viereeni peiton alle nukkumaan ja pieni nukkuikin koko yön ihan minussa kiinni kovasti kehräten kun vähääkään uskalsin liikahtaa. Aamulla vastassa oli iloinen ja pirteä pieni kissalapsi joka halusi vain koko ajan leikkiä, kehrätä ja pyöriä sylissä.

Felix on luonteeltaan hyvin hurmaava pienimies jolla on todella suuri sydän. Se rakastaa ihmisiä yli kaiken ja kehrää ihan koko ajan ja joka paikassa. liian tunkeilevan koiran kanssa se kyllä osaa pitää puolensa eli räppää tunkeilijaa kyllä ahkerasti jos toinen ei ymmärrä kerrasta. Felix tulee kuitenkin siis hyvin juttuun koirien kanssa ja toisten kissojen myös ja haluaa nukkua ihan ihmisessä kiinni.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020