Fenia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]

Ajelin yksinäni autolla Giurgiussa ja olin matkalla kohti erään kauppakeskuksen parkkipaikkaa, jossa olin sopinut tapaavani
yhteistyöeläinlääkärimme jonka tarkoituksena oli ottaa nukutusnuolella kiinni eräs todella arka sairas koira. Olin etuajassa liikenteessä joten pysäköityäni auton aloin katselemaan ympärilleni etsien kauppakeskuksen pihalla aiemmin pyöriviä koiria mutta paikka on täysin autio koirista. Ihmisiä ja autoja meni koko ajan edestakaisin ja yhtäkkiä huomioni kiinnittyi kauempana liikkuvaan koiraan, joka seurasi ihmisiä kuin etsien jotain. Kukaan näistä ihmisistä ei huomioinut koiraa ja vähän aikaa seurattuaan toista ihmisitä se lähti seuraamaan toista jne jne.

Käännyin jo takaisin autoon tarkoituksenani ottaa ruokasäkki autosta ja lähteä tarjoamaan sille ruokaa kun näin ikkunan läpi sen juoksevan autoani kohti kävelevien ihmisten perään. Tulin ulos autosta, menin kyykkyyn ja kutsuin koiraa jolloin tämä pieni lähti tulemaan kovaa vauhtia luokseni ja suoraan syliin. Koira osoittautui tytöksi ja nuoreksi koiraksi joka rakasti yli kaiken saadessaan huomiota ja hellyyttä. Laskin tytön sylistäni ja se jäi auton viereen makoilemaan kuin odottaen koska lähdetään :) Hetken sitä katseltuani en voinut muuta kuin kyynelsilmin nostaa tytön syliin ja sanoa vieväni sen pois täältä ja turvaan!

Heti autoon päästyään tyttö meni makaamaan ruokasäkkien päälle, korjaili hetken asentoaan hakien hyvän paikan ja nukahti sikeään uneen tyytyväisenä tuhisten.

Fenia on iältään siis n.7kk tyttö joka vaikutti todella rauhalliselta tällä hetkellä, mutta uskon että kun se on saanut levätä kunnolla Mapissa se alkaa normaalin nuoren koiran tavoin puuhastella ja leikkiä niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa. Tällä hetkellä Feenia on samassa häkissä kahden muun koiran kanssa ja tulee ongelmitta niiden kanssa toimeen. Fenialla on korkeutta n.40cm.

Fenia sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020