Ferina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 5-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Ferina on hyvin herttainen tapaus. Se on iältään noin 5-vuotias ja korkeudeltaan 50-senttinen koiratyttönen, joka löydettiin kadulta yhdessä todella samanoloisen ja samannäköisen Izyn kanssa. Ferina ja Izy ovatkin oletettavasti sisaruksia.

Ferina eli yhdessä Izyn kanssa eräässä Giurgiun kerrostalolähiössä, jossa paikalliset eläinrakkaat ihmiset huolehtivat parivaljakosta siihen saakka, kunnes ne pyydystettiin kunnalliselle tarhalle. Magda pelasti ne sieltä kovalta kohtalolta hoiviinsa.

Ferina, kuten Izykin, on entiseksi katukoiraksi todella rauhallisen ja tasapainoisen oloinen. Se on tottunut ihmisiin todennäköisesti pienenä saamiensa hyvien ihmiskontaktien ansiosta. Tyttö ei turhia arkaile, ja viihtyy mainiosti ihmisten seurassa. Asunnossa elämisestä niin Ferinalla kuin Izylläkään ei luonnollisesti ole kokemusta, mutta olemuksen perusteella niiden voisi uskoa sopeutuvan erittäin helposti kotikoiran elämään – joko yhdessä toistensa tai muiden koirien kanssa, tai ainoina koirina.

[do action=”varaaja” varaaja=”Piaan”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020