Fetita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 20.5.2004″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Fetita saapui Suomeen hoitokotiin 8.10.2013.

Kuulumisia hoitokodista 13.11.2013:

Fetita on lempeäsilmäinen, pienemmänpuoleinen nallekarhu, joka on elänyt elämänsä ns. yhteisökoirana – elinpiirinä tietty naapurusto kuuluen hieman kaikille, mutta ei oikeastaan kenellekään. Katuelämän Romaniassa muututtua koirille hengenvaaralliseksi, Fetitan elämässä alkoivat puhaltaa muutoksentuulet ja tämä pikku-mummeli saapui kotihoitoon Suomeen lokakuun alussa.

Hoitokodissa on huomattu, että Fetitan harmaat kasvot ovat harhaanjohtavat – tämä rouva ei olekaan mikään kalkkis vaan iloinen ja persoonallinen pohdiskelija, jossa riittää virtaa myös leikkiä ja painiskella hoitokodin nuorempien koirien seurana. Lenkillä Fetita liikkuu vallan reippaasti, koirapuistossa innostui juoksemaankin, kun piti paimentaa nuorison temmellystä. Omimmillaan kuitenkin rauhallisena lenkkikaverina. Hihnassa kävelee niin hyvin, että koko hihnaa ei oikeastaan edes tarvitsisi. Oravien tähystely on mielipuuhaa, samoin kuin TV:n katselu – Avara luonto ja lintuohjelmat kiinnostavat erityisesti. Kaikkein eniten Fetita kuitenkin rakastaa rapsuttelua ja hellyyttä.

Tätä nykyä Fetita on jo kokolailla sisäsiisti. Jää rauhallisesti kotiin ihmisten lähtiessä eikä muutenkaan turhia hötkyile tai metelöi. Hoitokodissa seurana on kahden koiran lisäksi kolme kissaa ja niiden kanssa tulee toimeen hyvin. Fetita on hyvin hellä ja äidillinen – hoitaa ja nuolee huolehtivaisesti varsinkin toista vielä pentuikäistä hoitokotikaveriaan. On kovin ihmisrakas eikä näytä hermostuvan isommastakaan hälinästä – esiintyi mallikkaasti ja rapsuteltavaksi valmiina mm. Mustissa ja Mirrissä PK:n ruoka-ja tavarakeräyksen vierailijana.

Hammashoitojen yhteydessä täällä Suomessa Fetitan kuonosta poistettiin myös hauli. Eli sitä, mitä kaikkea tämä rakastettava pikkukoira on saanut kokea, voimme ainoastaan arvailla. Tästä eteenpäin se ansaitsee vain sitä, mitä se on itse edelleen aina valmiina ihmisille antamaan – rakkautta ja hellyyttä. Missä on Fetitan koti?

[do action=”varaaja” varaaja=”Susaan”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020