Filip

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Filip on pelastettu pentuna kunnalliselta tarhalta Magda’s Angels Placeen. Nyt komea, vuoden ikäinen Filip on tarhan suurimpia uroksia.

Filip on vielä pentumaisen leikkisä ja energinen poika, joka varmasti nauttisi pitkistä lenkeistä ja kaikesta ajanvietosta oman ihmisensä kanssa. Vaikka pojalla on kokoa, sen lempipuuhaa on käppertyä niin pieneksi keräksi kuin mahdollista syliin nauttimaan rapsutuksista.

Filip on suhtautunut tarhalla luottavaisesti uusiinkin ihmisiin ja hakee hellyyttä tarhalla kävijöiltä aina tilaisuuden tullen. Filip jakaa tarhansa monen muun koiran kanssa ja on tullut hyvin toimeen myös uusien tarhalle tulleiden koirien kanssa. Tällä kovin hellyydenkipeällä, tarhalla varttuneella pojalla on monta uutta asiaa kotikoirana olemisesta joissa tulevan kodin on oltava opastamassa.

Toivomme Filipin vihdoin pääsevän tarhalta oman kodin lämpöön ja ihmisen kainaloon, johon niin kovasti kaipaa. Korkeutta Filipillä on n. 60cm.

Filip sai toukokuussa 2015 oman kodin Saksasta. Toivotetaan pojalle hyvää loppuelämää!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020