Lissu (ent. Flea)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia kodista huhtikuussa 2019

Hei,

Flea eli tuttavallisesti Lissu on ollut tänä syksynä luonani jo seitsemän vuotta. Alku-ujouden jälkeen Lissun hieno persoona tuli esiin ja hän on osoittanut kaikin puolin olevansa pieni koira jolla on suuri luonne, ja tunnen olevani todella onnekas kun aikoinaan huomasin Lissun kuvan sivuillanne ja sain tämän pienen ja pippurisen tytön luokseni. Kaikkein eniten Lissu tykkää viettää aikaa Turun saaristossa, jossa käymme mökillä pienessä saaressa lähes ympäri vuoden. Saaressa ei asu eikä ole ketään muita mökkiläisiä, joten Lissu saa olla vapaana 24/7 ja kyllä hänellä siellä touhua riittääkin jahdatessaan myyriä ja vartioidessaan saaren rantoja. Liitteenä on kuvia, jotka on otettu tuolla Lissun lempipaikassa.

Kevätterveisin,
Mira

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus elokuu 2018

Flea on ihastuttava nuori neito. Hän on pienikokoinen tyttö, joka pelastettiin Giurgiun kunnalliselta tarhalta. Neito antaa hyvin kosketella itseään ja tuntee itsensä varmaksi ihmisen seurassa. Flea on samassa häkissä muiden urosten ja narttujen kanssa ja tulee hyvin toimeen heidän kanssa.

Flea on n. 5kg ja säkäkorkeudeltaan 25-30cm.

8.10.2012 Flea on saapunut Suomeen omaan kotiin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020