Flora

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kun kuljet Romaniassa valtatiellä, näet valtavat määrät kodittomia koiria tien varrella. Ja traaginen totuus on, että on vain pakko pystyä olemaan luja ja yritettävä valita joukosta mahdollisimman potentiaalisia kodinsaajia tai sitten sellaisia, jotka ovat kaikkein suurimmassa vaarassa. Pikkuperhe pääsi mukaan, kun vilkasliikenteisen tien vierellä, autokaupan laitamilla, istui pieni surullinen hahmo yksin päivystämässä. Ajoimme jo ohi, mutta jokin pienen koiran olemuksessa sai meidät palaamaan takaisin. Kun tulimme ulos autosta, pieni tyttö, jonka ristimme Nellyksi, tuli iloisesti häntäänsä heilutellen kerjäämään rapsutuksia ja herkkuja.

Ruokapussin rapinan houkuttelemana paikalle kerääntyi myös muita koiria pusikoista, suurin osa isoja ja arkoja. Paikalle vilisti kuitenkin myös samantyyppinen, pieni seurakoiran näköinen tyttö, joka sai nimen Becky, vanavedessään kaksi pikkuista pentua. Olimme neuvottomia, mitä tehdä, sillä tiesimme Vulcanan koirasuojan, jonne olimme matkalla, olevan jälleen ääriään myöten täynnä. Soitimme kuitenkin sinne ja kysyimme, josko pikuperheelle löytyisi sijaa. Saimme luvan ottaa ne mukaamme ja ne saivatkin Vulcanassa sydämellisen vastaanoton, siitäkin huolimatta, että siellä koiramäärä ja sitä mukaa työt lisääntyivät.

Pikkuperheen jäsenet ovat kuitenkin jo valmiiksi adoptiokelpoisia luonteeltaan ja olemmekin luvanneet auttaa kaikin tavoin, että saamme ne nopeasti kotia etsiviin ja omiin koteihin Suomeen. Kutsuimme jo tuolloin paikanpäälle eläinlääkärin tekemään näille koirille tarkastuksen ja aloitimme loishäädöt sekä muut tarvittavat hoitotoimenpiteet.
Flora on hellyyttävän suloinen, pientä peltohiirtä muistuttava pentunen, pikkaraisine kuonoineen ja nappisilmineen. Flora on käytökseltään ujompi kuin toinen Pikkuperheen pennuista. Floran mielestä parasta on olla sylissä ja painaa kuono ihmisen kaulakuoppaan ja hakea turvaa pahalta maailmalta. Floran häntä heiluu vispaten, kun tyttö saa huomiota. Flora osaa myös jo innostua puruluista, vaikkei varmaan ole sellaisia ennen nähnytkään.
Flora ei sovellu herkkyytensä vuoksi välttämättä pienten lasten perheeseen, ettei tule lisää arkuutta käytökseen, vaan paras olisi isommista lapsista tai aikuisista koostuva perhe, joka osaa rohkaista Floraa. Olisi myös aivan mahtava asia, jos tulevassa kodissa olisi pikku-Floralle koirakaveri tai useampiakin odottamassa ja ohjaamassa kotikoiran elämään.

Ikää Floralla on eläinlääkärin arvion mukaan noin 3 kuukautta, Flora jäänee aikuisena pienikokoiseksi koiraksi.

Flora sai oman kodin kesäkuussa 2014.

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=uLq5TEo2K4o[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=YP-oY68dIV4[/youtube]

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020