Freedy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Freedy on elänyt romanialaisessa lapsiperheessä sisäkoirana. Poika on tullut ongelmitta toimeen perheen lapsien kanssa, mutta kun perheeseen tuli uusi vauva, Freedy päätettiin hylätä. Freedylle ei annettu edes mahdollisuutta tutustua uuteen perheenjäseneen, vaan poika päätettiin vain siirtää pois tieltä, viedä kauas, sitoa puuhun ja jättää oman onnensa nojaan. Vaikka poika on elänyt sisäkoirana, lienee sanomattakin selvää, ettei sitä ole koskaan pidetty perheenjäsenenä. Freedy vain oli, saamatta ihmiseltä kaipaamaansa aikaa ja huomiota, saatikka rakkautta, niin kauan kun ihmiset päättivät antaa sen seurassaan olla.

Magdan kotona on tällä hetkellä monta koiraa, joilla ei ollut muuta turvapaikkaa kuin Magdan ja Florinin siipien suoja. Silti tälläkään kertaa, Magda ei sanonut ei, vaan kiirehti hakemaan pojan turvaan ja nyt etsimme yhdessä sille uutta mahdollisuutta.

Freedy on rodultaan Cane corso, se on rodulleen tyypillisesti kookas koira, iältään alle vuoden, joten oletamme sen vielä tämänhetkisistä mitoistaan kasvavan. Freedy tulee hyvin toimeen Magdalla muiden koirien kanssa, haluaisi tehdä jokaiseen tuttavuutta ja haastaa leikkiin. Poika on energinen, leikkisä ja kokemuksistaan huolimatta elämäniloinen pakkaus. Freedy osaa kuitenkin rauhoittua ja on jo nyt valtavan kiintynyt Floriniin, seuraa ja hakee katsekontaktia, yrittää miellyttää ja hakea huomiota, jota on jäänyt vaille.

Etsimme pojalle sitoutunutta kotia, jolla on jo ennestään kokemusta koirista. Yksin ollessaan Freedylla on huomattu eroahdistusta, joka on ilmennyt tavaroiden järsimisenä pojan turhautuessa yksinolosta, eli tämän kanssa tulevan kodin on myös oltava valmis tekemään töitä.

Tällä mustalla komeudella on tällä hetkellä korkeutta n. 60 cm.

Freedy menehtyi tapaturmaisesti 22.8.2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020