Friida

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Friida on laikasekoitus pentu. Se löydettiin Rakveren kaupungin läheisyydestä sisarustensa kanssa. Pennut oli suljettu muovipussiin ja heitetty tien reunaan. Löytöhetkellä viidestä pennusta kolme oli jo kuollut ja ainoastaan Friida ja sen sisko olivat elossa. Friidan sisko on jo saanut kodin Virosta mutta Friida odottaa vielä omaa perhettään.

Luonteeltaan Friida on yllättävänkin rauhallinen, ollakseen pentu;) Friida kuuntelee ihmistä hyvin, se tottelee, jos sitä kieltää tekemästä jotakin ei-toivottua ja se seurailee ihmisen tekemisiä mielellään. Toisaalta Friida on vielä niin nuori pentu, että ”riiviö” vaihe on vasta tulevaisuudessa edessä:)  Friida olisi nyt juuri otollisessa iässä, missä sen arkielämään opetteleminen olisi hyvä aloittaa. Friida tulee toimeen toisten koirien kanssa erittäin hyvin ja se on valmis matkustamaan uuteen kotiinsa 6.3 alkaen.

Friida on laikojen tapaan äänekäs, joten sitä ei luovuteta kerrostaloon.

Friida sai kodin huhtikuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020